Vår personal

Jenny
Tandhygienist

Bor med min man och våra två flickor i Strängnäs. Har sedan 1 maj 2012 arbetat här och stortrivs. Har mestadels arbetat i Eskilstuna innan.
På fritiden blir det pliktmässig träning på gymmet. På sommarhalvåret blir det dock mer trädgårdsarbete. Redan i februari åker växtbelysningen fram och dem första fröerna sätts i väntan på odlingssäsongen drar igång på allvar.
Helen
Tandsköterska

Min familj ligger mig varmast om hjärtat och tar upp den mesta av min tid. Tycker mycket om att baka och det blir en hel del cupcakes och tårtor. Fyndar ofta på secondhand och gör om till egen design. Svag för allt som glittrar!
Cecilia
Tandläkare

Bor på landet en liten bit utanför Strängnäs. Driver kliniken C.Sundh Tandvård AB med hjälp av mina underbara medarbetare. Mitt jobb och mitt företag är ett stort intresse och jag älskar att driva det framåt och ha förmånen att träffa ett stort antal kunder varje dag som inspirerar just till detta. Fritid finns och då är det min häst och mina hundar som står på schemat, härlig kontrast till jobbet här på kliniken. En och annan skidtur på vintern får det också gärna bli.
Gunnel
Tandsköterska

Bor i Strängnäs med min man Sverker. Vi har en son som heter Martin.
På min fritid pular jag gärna i min trädgård och är en flitig kund på gymmet. Har hittat en ny träningsaktivitet Taebo, vilket är en kombination av taeboxning och boxcardio. Inget för veklingar.
Agneta
Tandsköterska

Jag bor med min familj ute på landet där vi trivs med närheten av naturen.
På min fritid blir det en hel del bakning och sommaren domineras av trevligt trädgårdsarbete. Min passion är löpning och nu tränar jag inför Stockholm Marathon 2013.
© 2020 Sundh Tandvård | Design by: ENFACTOR AB